30 jan – Ann Helen Meyer von Bremen pratar om ”Lantbruk, mat och miljö” på biblioteket 18.30

Välkommen på föredrag med Ann Helen Meyer von Bremen som pratar om lantbruk, mat och miljö utifrån boken Det levande, om den gränslösa relationen mellan naturen och människan. Boken handlar om en av de eviga frågorna – hur ska vi människor leva, utan att skövla den övriga naturen och därmed vår egen existens?

Boken är skriven av Ann-Helen Meyer von Bremen och Gunnar Rundgren som under lång tid har skrivit en rad olika texter för Naturskyddsföreningen, bl a faktarapporter, artiklar i Sveriges Natur och kapitel i årsböcker.

Plats: Avesta bibliotek
Tid: 30 januari kl. 18.30

Foto: Roberto Rivas

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.